fbpx
Junij 6, 2018

FARNI DAN V SREDNJI VASI

Čuki, Petra Stopar, Veseli muzikantje...

Vabljeni v nedeljo 17. junija na farni dan v Srednji vasi. Farni dan bo potekal na parkirišču pod župniščem. Imeli bomo velik šotor. Od 12h naprej bo živa glasba. Najprej nam bodo srce ogreli domači pevci, nato Čuki, za njimi gospa Petra Stopar in potem še Veseli muzikantje. Sledila bo folklorna predstavitev v sodelovanju folkloristov iz Borovnice, ki nosi naslov Pogreto zelje. Za njimi pa nas bo razveseljeval še pevec Filip Kranjec. In še in še se bo dogajalo! Na farnem dnevu bo na voljo velika izbira jedil, še posebej se bomo sladkali s palačinkami in sladoledom. Poskrbljeno bo tudi za pijačo, da nas ne bo mučila žeja. Po dogovoru z organizatorji farnega dneva smo se odločili za manjši prispevek za udeležence. To je 5 evrov. Vsak dobi še srečko, ki zadene na srečelovu.

Namen farnega dneva

povezovanje, druženje, praznovanje 10. ob letnice delovanja našega Doma svetega Martina in skupno zbiranje sredstev za obnovo kapele v Srednji vasi in oltarja svete Uršule. Karkoli boste na tem farnem dnevu kupili,  bo dar za naše obnove. Vnaprej se vam zahvaljujem.

Prošnja

Nas vas se obračamo s prošnjo za dobitke na srečelovu. Dobitki naj bodo vaši domači izdelki. Prinesite jih v župnišče; najkasneje do 15. 6. Hvala vam!

Organizator:

  • Župnija Srednja vas

Lokacija

Naroči se na e-novice

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. OK Več...